De SPV is de personeelsvereniging voor de medewerkers van de locatie Sassenheim. De SPV organiseert diverse activiteiten, uiteenlopend van dagtochten, klaverjasmiddagen tot workshops zoals bonbon of taart maken en bloemschikken.

SPV Activiteiten 2022 staan online.  Kijk wat je leuk vindt en reserveer via het CONTACT Formulier


De voorlopige activiteitenlijst 2022 is hier te vinden.

Binnen de SPV geldt vanaf 2013 een aangepast introductiebeleid.  INTRODUC…

 

Binnen de  SPV is nog een actieve subvereniging voor doelgerichte activiteiten actief zoals;
De
Hengelsportvereniging (SHV).
SPV leden kunnen lid worden van deze subvereniging.

SPV staat voor Sikkens PersoneelsVereniging en is op 1 september 1946 opgericht. De SPV bestuur wordt bemand door een aantal enthousiaste vrijwilligers, uit verschillende takken van de organisatie, die goed proberen te luisteren naar de wensen van de leden van de SPV.
De
SPV organiseert een groot aantal activiteiten voor de medewerkers op locatie Sassenheim van Akzo Nobel.
De
SPV organiseert een groot aantal verschillende activiteiten zoals bloemschikken, klaverjassen, bowlen, karten, etc.
Er wordt duidelijk gekeken of er 'voor ieder wat wils' bij zit. 

De activiteiten kunnen een jaarlijks terugkerend iets zijn, of wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn o.a: Bonbons maken, de Kerstmarkt, etc.
Activiteiten die meerder keren per jaar worden georganiseerd zijn klaverjassen, zeevissen en bloemschikken.


Binnen de SPV is nog een aantal deelverenigingen zeer actief. Zo is er de slapende computerclub, waar je geen lid meer van kan worden, maar nog wel via het secretariaat randapparatuur e.d. voor pcīs kan lenen en computertijdschriften kan lezen.

Een andere actieve club is de
Hengelsport Vereniging. Een keer per jaar wordt er gevist vanaf een boot op een binnenzee (Grevelingen/Oosterschelde), daarnaast is er een levendige competitie onder de leden en ook wordt er tegen bedrijven uit de regio gevist.

Er zijn ook activiteiten die ťťnmalig zijn.
Dit betreft activiteiten die door de medewerkers zelf worden aangedragen.
Enkele voorbeelden zijn: een motorrit, een slipcursus en er is zelfs een keer een rondvlucht in een Dakota georganiseerd.
Als er leuke ideeŽn leven bij de medewerkers die goed te realiseren zijn dan is de
SP
V vaak bereid te sponsoren. Als u dus ideeŽn heeft waarvan u denkt dat collega’s deze activiteit leuk vinden, kunt u dat aangeven bij de SPV via het discussiebord Vraagbaak op onze intranetsite of via het contactformulier op de internetsite.
Een speciale service van de
SP
V was, dat er diverse dingen konden worden uitgeleend. Dit is sterk verminderd. Nu kan alleen nog voor een bingoavond een bingoballentrommel geleend worden.

De
SP
V vraagt voor de activiteiten wel een bijdrage van de medewerker.
Vanaf 2016 kan door omstandigheden geen contributie meer via het salaris geÔnd worden. Dit lijkt de "dood"steek te worden van de SPV. De nog beschikbare gelden zullen volledig aangewend worden om nog even door te gaan. Wel zal het aantal activiteiten verminderen en een iets hogere eigen bijdrage nodig zijn om dit nog even te kunnen volhouden.

De SPV publiceert op de (digitale) publicatieborden, via onze site op intranet en via deze site. De totale SPV activiteitenlijst wordt tevens in december gepubliceerd in het personeelsblad, de Info Locale. Ook wordt er in de Info Locale regelmatig verslag gedaan over de verschillende activiteiten van de SPV en wordt er regelmatig een update van alle activiteiten van de komende maanden vermeld. De Info-Locale wordt automatisch naar uw huisadres verzonden. Activiteitenlijst op A5-formaat wordt niet meer naar het huisadres gestuurd, maar is nog wel te krijgen tijdens de verschillende activiteiten.

 

Webmaster:  Peter Dekker          

Contact

SPV Home